Zamieszczone przez marektbg
Listwa oświetlenia tablicy rejestracyjnej.
Zwiń
X
-
Artur73, chodzi Ci o podświetlenie tylnej tablicy? No to trzeba zdjąć plastikową tapicerkę klapy i wykręcić od środka chyba 3 lub 4 śruby na torxa. Wyłazi całość razem z osłoną. Niejaki problem stwarza założenie potem tapicerki klapy ale w 2 osoby to spoko.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Artur73, tylko uważaj przy demontażu i nie pourywaj zaczepów. zacznij od podważenia plastiku na dole po bokach i może wtedy bez wyciągania góry (bo może nie będziesz musiał a jak już to trzeba ją popchnąć w stronę 3 światła stopu) włożysz tam rękę i odkręcisz te wkręty po omacku. Ja musiałem zdjąć całą osłonę bo mam łapska muzyczne do noszenia fortepianu.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Podczepię się pod temat listwy, bowiem poszukuję takowej (moja jet pęknięta na pół) a w ofertach na A... pojawiają się tylko do kombi lub po lifcie. Może ktoś z Was posiada tę tajemną wiedzę, Czy kombi i sedan maja napewno inne. Szukałam po numerach i znalazłam tylko dwa numery. Proszę o odpowiedź lub podpowiedź w wolnej chwili. ;-)Załączone plikiCioteczka
OCT I 1,9 TDI AGR Sedan
Komentarz
-
Komentarz